Bouwbedrijven MBG en Democo pompen straks het werfwater van de residentiële projecten Vivid en Lucid van vastgoedontwikkelaar AG Real Estate in Leuven via ondergrondse leidingen naar de naburige Stella Artois-brouwerij. “Normaal gezien zou het water in de Dijle worden gepompt, maar nu zal het dienen voor de technische verwerkingsprocessen van de brouwerij. Een veel duurzamere oplossing”, klinkt het.

Lees het volledige persbericht:

Download PDF

AG Real Estate en de bouwbedrijven MBG en Democo trakteren de Stella Artois brouwerij op werfwater

29 maart 2021
CFE

Over CFE

Het in 1880 opgerichte CFE is een Belgische industriële groep met activiteiten in drie verschillende vakgebieden. Het eerste, de pool Baggerwerken, Milieu, Offshore en Infra activiteiten, wordt verzorgd door DEME, een 100%-filiaal en één van de wereldleiders in zijn specialiteit. DEME beschikt over een moderne, polyvalente vloot met de nieuwste technologie. Het tweede, de pool Contracting, omvat de activiteiten bouw, multitechnieken en spoor in België, Luxemburg en Polen. Het derde, de pool Vastgoedontwikkeling, groepeert de vastgoedprojecten die BPI in België, Luxemburg en Polen ontwikkelt.

De groep CFE telt momenteel meer dan 8.000 medewerkers en is op alle continenten aanwezig. CFE is op Euronext Brussel genoteerd en is voor 62,10% in handen van Ackermans & van Haaren.

Voor meer informatie, gelieve contact te nemen met:
Ann Vansumere - Communication Manager
tel. +32 2 661 13 97
mail : ann_vansumere@cfe.be