Building for good

Bouw & Renovatie

Samen voor positieve verandering

Met duurzaamheid en innovatie in het hart van haar activiteiten, bouwt de groep CFE aan de wereld van morgen. Onze ervaring en expertise sinds 1880 maken van ons een belangrijke speler in de bouw- en renovatiesector in België. Vandaag zijn we ook actief in Polen en Luxemburg. We zijn vast verankerd in de toekomst, digitaliseren onze processen en innoveren in een razend tempo. Als pionier in duurzaam en circulair bouwen nemen we onze verantwoordelijkheid naar de generaties van morgen heel ernstig. Onze grote hybride en houten gebouwen in de Benelux zijn daar het bewijs van.

Binnen de groep CFE bestaat de pijler 'Bouw & Renovatie' uit de volgende bedrijven: Arthur Vandendorpe, BPC Group, CFE Polska, CLE, Laminated Timber Solutions, MBG, Van Laere, Wood Shapers en Benelmat (werfassistentie).

Building for good
“Door onze verschillende teams, hun vaardigheden en technologische knowhow te combineren, kunnen we geïntegreerde oplossingen bieden voor vaak zeer complexe uitdagingen.”
Raymund Trost - CEO CFE

Onze pijler "Bouw & renovatie" bestaat uit verschillende entiteiten, toonaangevende spelers in België, in Luxemburg en Polen.

De volgende generaties verdienen nieuwe helden.

Ze verdienen hoop. Daarom verhogen we bij CFE onze ambitie: om de status quo uit te dagen en om alles wat niet duurzaam is in vraag te stellen en te veranderen. Maar wanneer je actief bent in sectoren die bepalen hoe onze wereld er morgen zal uitzien, heb je een verantwoordelijkheid voor de volgende generaties.

Ontdek onze projecten

Blijf op de hoogte. Ontdek onze laatste projecten, artikels, rapporten en heldenjobs.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Cookies-instellingen