CDWE neemt definitieve investeringsbeslissing en bestelt baanbrekend offshore windinstallatieschip ‘Green Jade’

 Na de ondertekening van het ‘early works’-contract in april 2020 heeft CSBC-DEME Wind Engineering (CDWE) nu de definitieve investeringsbeslissing genomen voor de bouw van de ‘Green Jade’, het eerste drijvende zware kraan- en installatieschip met DP3-capaciteit in Taiwan.

Lees verder : 

25-juni-2020
Persberichten
green-jade-artist-impression.jpg

Over DEME
DEME is wereldleider in de gespecialiseerde domeinen van baggerwerken, oplossingen voor de offshore energie-industrie en inframariene en milieuwerken. Het bedrijf heeft meer dan 140 jaar kennis en ervaring. Als toonaangevend bedrijf in innovatie en nieuwe technologieën heeft DEME steeds een pioniersrol vervuld.

DEME’s visie is erop gericht te werken aan een duurzame toekomst door oplossingen aan te bieden voor wereldwijde uitdagingen: de stijgende zeespiegel, een groeiende bevolking, vermindering van CO2-emissies, vervuilde rivieren en bodems en de schaarste van minerale grondstoffen.

DEME heeft zijn wortels in België, maar is sterk aanwezig op alle zeeën en continenten van de wereld en is actief in meer dan 90 landen. Het bedrijf kan rekenen op 5.200 hoogopgeleide professionals over de hele wereld. Met een veelzijdige en moderne vloot van meer dan 100 schepen, gesteund door een breed gamma hulpuitrustingen, kan het bedrijf oplossingen bieden voor zelfs de meest complexe projecten.

DEME realiseerde in 2019 een omzet van 2,62 miljard euro.
www.deme-group.com

Contact:
Vicky Cosemans, Head of Communications van DEME Group
cosemans.vicky@deme-group.com T: +32 496 588 645

We gebruiken cookies op onze website om technische mogelijkheden te ondersteunen om u de beste gebruikerservaring te bieden

We gebruiken ook analytische & reclamediensten. Voor opt-out klik voor meer informatie.