CFE Contracting zet ambities naar duurzame ontwikkeling kracht bij in de Belgian Alliance for Climate Action

CFE Contracting, filiaal van de groep CFE dat zich richt op bouwactiviteiten, multitechnieken en rail & utilities, is een van de 53 Belgische organisaties die sinds vandaag deel uitmaken van een unieke klimaatalliantie. De Belgian Alliance for Climate Action moedigt organisaties in ons land aan om ambitieuze klimaatdoelstellingen te formuleren en te realiseren. CFE Contracting wil met dit engagement zijn duurzaamheidsambities kracht bijzetten.

Lees het volledige artikel :

12-oktober-2020
Persberichten
baca-logo-960.png

Over CFE Contracting

CFE Contracting is een van de drie polen van de Belgische industriële groep CFE en bevat alle activiteiten omtrent bouw, multitechnieken en rail infra & utility networks in België, Luxemburg en Polen. De specialisaties gaan van bouwen en/of het verbouwen van publieke, residentiële of industriële gebouwen, tot elektrotechnische installaties, industriële productie- en procesautomatisering, HVAC en elektrificatiewerken voor hoogspanningsnetten en aanleg van spoorwegnetwerken.

Voor meer informatie, gelieve contact te nemen met:
Ann Vansumere
Communication Manager
tel. +32 2 661 13 97
mail : ann_vansumere@cfe.be

We gebruiken cookies op onze website om technische mogelijkheden te ondersteunen om u de beste gebruikerservaring te bieden

We gebruiken ook analytische & reclamediensten. Voor opt-out klik voor meer informatie.