CFE & DEME genomineerd als preferentiële bieders voor drie contracten voor het Fehmarnbelt Fixed Link project

Brussel (BE) | Femern A/S, een dochter van het Deense staatsbedrijf Sund & Baelt Holding A/S, heeft vandaag haar voornemen tot gunning bekendgemaakt van drie van de vier contracten voor het Fehmarnbelt Fixed Link project aan Femern Link Contractors (FLC). Dit internationaal consortium omvat de volgende contractors en sub‐contractors: VINCI Construction Grands Projets, Per Aarsleff, BAM Infra, Wayss & Freytag Ingenieursbau, Max Bögl Stiftung & Co., Solétance‐Bachy International, CFE, Dredging International (DEME Group) en consultant COWI. Het Fehmarnbelt Fixed Link project wordt ‘s werelds grootste afgezonken weg‐ en spoortunnel (18 km) en verbindt Denemarken met Duitsland.

04-maart-2016
Persberichten

De drie contracten waarvoor het consortium is aangeduid als preferentiële bieder, zijn de twee contracten voor de afgezonken tunnel zelf en het contract voor de aansluiting van de tunnel op de bestaande verkeersinfrastructuur op land.

De preferentiële bieders starten nu gesprekken met Femern A/S om voorwaardelijke contracten te kunnen sluiten tegen uiterlijk midden mei 2016.

Voor meer details, verwijzen we naar het originele persbericht: http://femern.com/en/News‐and‐press/2016/March/Fehmarnbelt‐tunnel‐contractors‐appointed

 

Voor meer informatie kunt u bij CFE contact opnemen met:
Renaud Bentégeat
Gedelegeerd bestuurder
tel. +32 2 661 13 27
mobiel +32 497 514 445
rbentegeat@cfe.be 

Fabien De Jonge
Financieel en administratief directeur
tel. +32 2 661 13 12
mobiel +32 497 514 406
fabien_de_jonge@cfe.be

We gebruiken cookies op onze website om technische mogelijkheden te ondersteunen om u de beste gebruikerservaring te bieden

We gebruiken ook analytische & reclamediensten. Voor opt-out klik voor meer informatie.