Changing for good

Samen voor een positieve verandering

Onze doelstellingen voor 2023 en daarna

Bij CFE is het onze ambitie om de status quo uit te dagen, elke dag opnieuw. We zien wat niet duurzaam is en veranderen het. Omdat wij als groep actief zijn in 4 kernactiviteiten (Vastgoedontwikkeling, Multitechnieken, Bouw en Renovatie, Investeringen), hebben wij het potentieel om de wereld vorm te geven en de verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor toekomstige generaties.

Voor ons zijn duurzaamheid, innovatie en operationele uitmuntendheid geen loze woorden. Het zijn echte verbintenissen die we samen aangaan; met onze gemeenschap, met onze helden! Medewerkers, klanten, partners, leveranciers, investeerders, gepassioneerde mannen en vrouwen die dankzij hun expertise, professionaliteit en inzet (elke dag) bijdragen aan een echte impact in onze stiel.

Met het nieuwe jaar breken er ook heel wat nieuwe opportuniteiten aan. Ontdek onze doelstellingen voor 2023 op het gebied van veiligheid, duurzaam bouwen, energie-efficiëntie van onze gebouwen, operationele uitmuntendheid, industrialisatie 4.0 en mobiliteit van morgen.

“Wij zijn ervan overtuigd dat winst hand in hand moet en kan gaan met het welzijn van de planeet en de mensheid. Wij willen deze nieuwe ambitie met de wereld delen, want onze community is grenzeloos. Samen zijn er geen limieten aan wat we kunnen bereiken.”
Raymund Trost, CEO CFE

Geloof je in verandering en wil je eraan meewerken? Sluit je dan bij ons aan!
Want samen kunnen we de wereld veranderen.

Onze ambitie en waarden

We brengen mensen, competenties, materialen en technologie samen in een community voor positieve verandering.

Onze <strong>ambitie</strong> en <strong>waarden</strong>

duurzaamheid en innovatie

Ontdek onze engagementen en de rol die we willen spelen in de maatschappij.

<strong>duurzaamheid</strong> en <strong>innovatie</strong>

Onze strategie

Ontdek SPARC as a H.E.R.O. onze strategische principes om te werken aan positieve verandering en ons te positioneren als een winnende groep.

Onze <strong>strategie</strong>

Blijf op de hoogte. Ontdek onze laatste projecten, artikels, rapporten en heldenjobs.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Cookies-instellingen