DEME is opnieuw de meest aantrekkelijke werkgever van België

DEME is in de privé-sector opnieuw uitgeroepen tot meest aantrekkelijke werkgever van België tijdens de Randstad Awards 2019. De erkenning is gebaseerd op de resultaten van een enquête bij 14.000 respondenten.

25-april-2019
Persberichten
deme.jpg

Door de jaren heen behoudt DEME consequent zijn sterke reputatie als aantrekkelijke werkgever met een uitstekende werkomgeving en carrière- en groeimogelijkheden. In de jaarlijkse enquête van Randstad onderscheidt DEME zich als nummer één in de categorieën werkzekerheid, toekomstperspectieven voor het uitbouwen van een carrière, jobinhoud, een aangename werksfeer, nieuwe technologieën, salaris en voordelen. DEME leidt ook de lijst met bedrijven voor wie de respondenten graag willen werken.

“Deze award is een prachtige erkenning voor onze medewerkers,” zegt Luc Vandenbulcke, CEO van DEME Group. “Het succes van onze onderneming is in de eerste plaats te danken aan onze medewerkers wereldwijd. Bij DEME leggen we sterk de nadruk op het aantrekken en behouden van de beste mensen in de sector. Daarbij geven we onze medewerkers de kans om aan baanbrekende projecten te werken en hun carrière uit te bouwen in een innovatieve omgeving.”

Door een sterke groei in offshore-energieprojecten en in wereldwijde bagger-, infra- en milieuactiviteiten stond DEME het afgelopen jaar voor de aanzienlijke uitdaging om meer dan 600 nieuwe medewerkers aan te werven, onder wie 150 bemanningsleden. Dankzij de sterke reputatie als werkgever wist DEME alle vacatures in te vullen, zelfs in de zeer competitieve arbeidsmarkt van vandaag. Ook in 2019 werft DEME talrijke nieuwe medewerkers aan voor projecten wereldwijd en voor de groeiende vloot van schepen.

Over DEME

DEME is een wereldleider op het gebied van baggeren, waterbouw en milieuwerken. Het bedrijf kan voortbouwen op meer dan 140 jaar knowhow en ervaring en onderscheid zich door een baanbrekende aanpak en innovatieve, nieuwe technologieën.

DEME heeft de ambitie te werken aan een duurzame toekomst door oplossingen te bieden voor wereldwijde uitdagingen: de stijgende zeespiegel, de groei van de wereldbevolking, de vermindering van CO2-uitstoot, vervuilde rivieren en bodem, en de schaarste aan grondstoffen. Hoewel de activiteiten van DEME begonnen met de kernactiviteit baggeren is de portfolio in de afgelopen decennia aanzienlijk gediversifieerd, met ondermeer baggeren en landwinning, oplossingen voor de offshore-energiemarkt, maritiem civiele werken en milieuoplossingen.

Hoewel DEME zijn wortels heeft in België, heeft het bedrijf een sterke aanwezigheid uitgebouwd op alle zeeën en continenten en is het actief in meer dan 90 landen. DEME kan rekenen op 5.200 hoogopgeleide professionals over de hele wereld. Met een veelzijdige en moderne vloot van meer dan 100 schepen, ondersteund door een groot eigen materieelpark, kan het bedrijf oplossingen bieden voor de meest complexe projecten.

In 2018 realiseerde DEME een omzet van 2,65 miljard euro.

Bijkomende informatie:  
Vicky Cosemans – Head of Communications DEME Group
cosemans.vicky@deme-group.com - +32 3 250 59 22 or +32 496 588 645
www.deme-group.com

We gebruiken cookies op onze website om technische mogelijkheden te ondersteunen om u de beste gebruikerservaring te bieden

We gebruiken ook analytische & reclamediensten. Voor opt-out klik voor meer informatie.