DEME, Qair en Aspiravi nemen deel aan Schotse leasingronde voor offshore wind

Thistle Wind Partners (TWP), een consortium bestaande uit DEME Concessions NV, Qair Marine SAS en Aspiravi International NV, heeft bekendgemaakt te zullen deelnemen aan het ScotWind-zeebodemleaseproces van Crown Estate Scotland. TWP brengt de solide ervaring van zijn partners in soortgelijke offshore windprojecten samen, met een snelle levering, betrokkenheid van de stakeholders en engagement van de toeleveringsketen als voornaamste troeven. Op die manier wil TWP bijdragen tot een snellere energietransitie in Schotland.

 

13-september-2021
Persberichten
DEME Scotwind

Over DEME
DEME is wereldleider in gespecialiseerde domeinen van baggerwerken, oplossingen voor de offshore energie-industrie, infra- en milieuwerken. Het bedrijf heeft meer dan 140 jaar ervaring en is een koploper in innovatie. DEME’s visie is erop gericht te werken aan een duurzame toekomst door oplossingen te bieden voor wereldwijde uitdagingen: de stijgende zeespiegel, een groeiende wereldbevolking, vermindering van CO2-emissies, vervuilde rivieren en bodems en de schaarste aan natuurlijke grondstoffen.

DEME kan rekenen op 5.200 hoogopgeleide professionals en een moderne vloot van meer dan 100 schepen. www.deme-group.com

Contact:

Vicky Cosemans, Head of Communications
cosemans.vicky@deme-group.com
T: +32 3 250 59 22

We gebruiken cookies op onze website om technische mogelijkheden te ondersteunen om u de beste gebruikerservaring te bieden

We gebruiken ook analytische & reclamediensten. Voor opt-out klik voor meer informatie.