Build for the future

We bedenken de habitat van morgen.

Door al vandaag de habitat van morgen te bedenken, bevestigt de groep CFE haar rol als voorloper en maakt het haar duurzaamheidsengagement sterk. De milieuproblematiek sluit aan op die van het samenleven en de maatschappelijke uitdagingen.

De groep CFE maakt deel uit van een ecosysteem. We zijn belangrijke actoren van de transformatie van onze steden en samenlevingen, en daarom moeten wij de toekomst verbeelden. Zullen we morgen nog op dezelfde manieren eigenaars zijn? Zullen we de gebouwen op dezelfde manier gebruiken?

Om antwoorden op die vragen aan te reiken, moeten we anders bouwen. Ons credo, ‘Together shaping tomorrow’s world’, is geen ijdele belofte.

Proactieve houding

De groep CFE kiest duidelijk een proactieve houding tegenover de evoluties van het klimaat en de demografische uitdagingen die zich aandienen. Dat wordt onder meer bewezen door onze keuze voor duurzame materialen, waaronder op de eerste plaats hout dat perfect aan alle eisen van de moderne bouw voldoet en zowel het ecologische evenwicht als de lokale omgeving respecteert.

Hoe bouwt de groep CFE aan de toekomst ? 

Lees meer over ons engagement via Belgian Alliance for Climate Action.

Ontdek hoe we nieuwe duurzame materialen verkennen en afval valoriseren.