Duurzame strategie

Circulaire gebouwen, industrie 4.0, infrastructuren voor duurzame energie en mobiliteit ...

De groep CFE is in het hart van heel de maatschappij aanwezig met projecten die het dagelijkse leven van duizenden mensen transformeren en verbeteren. 

Van 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDGs) naar 5 krachtlijnen 

De groep CFE is actief in onderscheiden domeinen, met een sterke impact op de samenleving als gemeenschappelijk kenmerk. Ondanks de sterk verschillende activiteiten van degroep vertoont onze duurzaamheidsbenadering veel overeenkomsten. Al onze activiteiten hebben een gemeenschappelijke ambitie: duurzame oplossingen aanbieden voor de ecologische, maatschappelijke en economische uitdagingen voor de wereld vandaag.

Onze entiteiten koppelen hun duurzaamheidsbenadering aan de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals ofwel SDG's) van de Verenigde Naties. Om die ambities waar te maken, werd een analytische methode ontwikkeld. Op basis van de resultaten bepaalde de groep vijf krachtlijnen, die vanwege zowel hun maatschappelijke impact als hun economische relevantie prioritair zijn en al tot concrete acties hebben geleid.

5 prioritaire pijlers

BUILD FOR THE FUTURE     

BE A GREAT PLACE TO WORK     

TOWARDS CLIMATE NEUTRALITY     

OFFER INNOVATIVE SOLUTIONS 

PARTNER FOR CHANGE