Duurzaamheidsambities

De ambitie van CFE ?

 

Die is duidelijk: de groep wil een referentie worden in duurzaamheid. Op basis van een weldoordachte en door de hele groep gedragen strategie werkt de groep CFE op basis van vijf krachtlijnen elke dag aan die ambitie. 

1. BUILD FOR THE FUTURE


Door al vandaag de habitat van morgen te bedenken, bevestigt de groep CFE haar rol als voorloper en maakt het haar duurzaamheidsengagement sterk. De milieuproblematiek sluit aan op die van het samenleven en de maatschappelijke uitdagingen. 

Ontdek de toekomst

CFE Build for the future

2. OFFER INNOVATIVE SOLUTIONS


De groep CFE dankt haar successen in grote mate aan de toepassing van efficiënte processen en het gebruik van aangepaste technologieën. De operationele uitmuntendheid van alle entiteiten vertrekt van een voortdurend zoeken naar innoverende oplossingen, zowel voor het dagelijkse beheer van de administratieve procedures of de relaties met de verschillende partners, als voor de ontwikkeling van technologieën die onze manier van leven ingrijpend kunnen veranderen.

Meer weten

CFE Offer innovative solutions

3. BE A GREAT PLACE TO WORK

 

De kracht van de groep CFE volgt rechtstreeks uit het talent van haar teams. Deze menselijke ‘resources’ zijn veel meer dan een anonieme pool van medewerkers. In alle sectoren steunt onze activiteit op zeer specifieke knowhow en competenties. Daarom hechten wij veel belang aan een hele reeks fundamentele menselijke waarden: welzijn op het werk, gezondheid, veiligheid, waardering van de kennis, opleiding... 


Al onze talenten

CFE Great place to work

4. TOWARDS CLIMATE NEUTRALITY

 

De Europese Raad, die de staats- en regeringsleiders van de lidstaten van de Europese unie verenigt, beoogt een klimaatneutrale unie tegen 2050. Dat streefdoel illustreert het toenemende belang van de ecologische uitdagingen op alle niveaus van de maatschappij. De groep CFE deelt dit engagement en neemt nu al verschillende maatregelen om op termijn klimaatneutraal te worden.

CFE richting 2050

CFE towards climate neutrality

5. PARTNER FOR CHANGE

 

We leven in een wereld die voortdurend evolueert. De behoeften en de eisen van het samenleven en de uitdagingen van het klimaat en de demografie doen onze manier van leven alsmaar sneller veranderen. Verbeelden, uitvinden, een betere toekomst bouwen voor iedereen: de groep CFE is klaar voor die uitdagingen en wil een actor van verandering zijn.

CFE partner for change

CFE Partner for change

Hoe hebben wij
duurzaamheidsambities bepaald
in de groep CFE ? 
 

Duurzame strategie

Bekijk alle verhalen
die illustreren hoe de groep CFE
zijn ambities waar maakt. 
 

Onze verhalen

We gebruiken cookies op onze website om technische mogelijkheden te ondersteunen om u de beste gebruikerservaring te bieden

We gebruiken ook analytische & reclamediensten. Voor opt-out klik voor meer informatie.