Duurzame strategie

Gebouwen, infrastructuur zowel op zee als op land, milieuprojecten, mobiliteit ...

 

De groep CFE is in het hart van heel de maatschappij aanwezig met projecten die het dagelijkse leven van duizenden mensen transformeren en verbeteren. 

Van 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDGs) naar 5 krachtlijnen 


De groep CFE is actief in drie onderscheiden grote domeinen, met een sterke impact op de samenleving als gemeenschappelijk kenmerk. Ondanks de sterk verschillende activiteiten van DEME, CFE Contracting en BPI Real Estate (BPI) vertoont hun duurzaamheidsbenadering veel overeenkomsten. De drie domeinen hebben een gemeenschappelijke ambitie: duurzame oplossingen aanbieden voor de ecologische, maatschappelijke en economische uitdagingen voor de wereld vandaag.


De drie activiteiten koppelen hun duurzaamheidsbenadering aan de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals ofwel SDG's) van de Verenigde Naties. Om die ambities waar te maken, werd een analytische methode ontwikkeld. Op basis van de resultaten bepaalde de groep vijf krachtlijnen, die vanwege zowel hun maatschappelijke impact als hun economische relevantie prioritair zijn en al tot concrete acties hebben geleid.
 

5 prioritaire pijlers

 

Build for the future     

Be a great place to work     

Towards climate neutrality     

Offer innovative solutions     

Partner for change


Schema Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen

Het schema vertoont de link tussen de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen voor de groep CFE en op welke activiteiten ze specifiek betrekking hebben. 

Schéma ODD

We gebruiken cookies op onze website om technische mogelijkheden te ondersteunen om u de beste gebruikerservaring te bieden

We gebruiken ook analytische & reclamediensten. Voor opt-out klik voor meer informatie.