ESG informatie

Together shaping tomorrow’s world ?

 

Een mooie doelstelling die de groep CFE niet zomaar poneert. Onze duurzaamheidsinspanningen (ESG) tonen aan hoe onze visie en activiteiten gericht zijn op huidige en toekomstige prestaties. 

Geen trend, wel een mentaliteit

De groep CFE is wereldwijd actief in diverse sectoren en geografische zones. Haar vermogen om te luisteren en reële partnerschappen met alle stakeholders in stand te houden, is een van de garanties van haar succes en van haar capaciteit om haar duurzaamheidsambities waar te maken. Duurzaamheid is bij CFE geen trend, maar een mentaliteit die al onze medewerkers delen.

Impact meten

Vastgoedontwikkeling, baggerwerken en waterbouwkunde, bouw, technische installaties en rail & utilities ... De groep CFE is actief in verschillende domeinen met een sterke impact op de samenleving als gemeenschappelijk kenmerk. Om de omvang van deze impact op de samenleving gedetailleerd te kunnen meten, werd een analytische methode ontwikkeld. Zo creëren we niet enkel een impact op de samenleving aan de hand van onze doelstellingen, maar zorgen we ook voor meetbare kritieke prestatie-indicatoren (KPI’s).

Een ESG data analyse? 

Dit helpt u verder :

Meer informatie

Isabelle De Bruyne - Sustainability officer
Isabelle_DeBruyne@cfe.be  
+32.476.30.78.02

We gebruiken cookies op onze website om technische mogelijkheden te ondersteunen om u de beste gebruikerservaring te bieden

We gebruiken ook analytische & reclamediensten. Voor opt-out klik voor meer informatie.