Externe engagementen

Duurzame partnerschappen

 

Vertrekkend vanuit onze visie engageert de groep CFE zich in duurzame partnerschappen. Daarvoor hebben we verschillende acties uitgestippeld om onder meer onze klanten, leveranciers en onderaannemers vertrouwd te maken met de waarden en visie van onze groep. Bovendien sporen we iedereen aan om ons hierin te volgen. Together shaping tomorrow’s world! 

BACA


Belgian Alliance for Climate Action

De Belgian Alliance for Climate Action moedigt organisaties in ons land aan om ambitieuze klimaatdoelstellingen te formuleren en te realiseren. Deelnemende bedrijven, zoals CFE Contracting, verbinden zich ertoe hun activiteiten af te stemmen op de doelstellingen van het klimaatakkoord in Parijs.


Meer info 
 

European Clean Hydrogen Alliance


European Clean Hydrogen Alliance

De European Clean Hydrogen Alliance verenigt de industrieën, nationale en lokale overheidsinstanties, maatschappelijke organisaties en andere belanghebbenden. De alliantie wil een investeringsagenda in gang zetten en de opschaling van de waardeketen voor waterstof ondersteunen in heel Europa. 

Meer info
 

Youth Start


YouthStart

De missie van YouthStart is om schoolverlaters te helpen hun zelfvertrouwen terug te winnen en na te denken over een toekomstige carrière. Elk jaar begeleidt de organisatie YouthStart iets meer dan 800 kanszoekende jongeren van 18 tot 30 jaar met een heel uniek programma. 

Meer info 
 

FAAST


FAAST

FAAST is een denktank die zich inzet voor innovatief duurzaam bouwen. Het FAAST-concept geeft een duidelijke visie aan zijn partners en helpt hen om uit te groeien tot de meest duurzame, open-minded en innovatiegerichte speler.

Meer info
 

Co.Building


Co.building

Het co-building ecosysteem brengt verschillende spelers uit de bouwsector samen rond een gemeenschappelijk duurzaam project. Tegelijk biedt het een gestructureerd kader voor kwaliteitsuitwisseling. Het verschil en de complementariteit van onze activiteiten zullen de ideale omgeving bieden om echte resultaten te boeken.

Meer info
 

We gebruiken cookies op onze website om technische mogelijkheden te ondersteunen om u de beste gebruikerservaring te bieden

We gebruiken ook analytische & reclamediensten. Voor opt-out klik voor meer informatie.