Femern Link Contractors joint venture krijgt “Notice to Proceed” voor bouw van langste afgezonken verkeers- en spoortunnel ter wereld

De Femern Link Contractors joint venture heeft de “Notice to proceed” gekregen van de Deense regering voor de uitvoering van de ontwerp- en bouwcontracten van 's werelds langste  verkeers- en spoortunnel, de Fehmarnbelt-verbinding tussen Denemarken en Duitsland.

Lees verder :

13-mei-2020
Persberichten
artist-impression-tunnel.jpg

Over DEME
DEME is wereldleider in de zeer gespecialiseerde domeinen van baggerwerken, oplossingen voor de offshore energie-industrie en inframariene- en milieuwerken. Het bedrijf kan bogen op meer dan 140 jaar kennis en ervaring en heeft in de loop van zijn geschiedenis als koploper in innovatie en nieuwe technologieën altijd een baanbrekende aanpak gehanteerd.

DEME’s visie is erop gericht te werken aan een duurzame toekomst door oplossingen aan te bieden voor wereldwijde uitdagingen: de stijgende zeespiegel, een groeiende bevolking, vermindering van CO2-emissies, vervuilde rivieren en bodems en de schaarste aan mineralen.

DEME heeft zijn wortels in België, maar is sterk aanwezig op alle zeeën en continenten van de wereld en is actief in meer dan 90 landen. Het bedrijf kan rekenen op 5.200 hoogopgeleide professionals over de hele wereld. Met een veelzijdige en moderne vloot van meer dan 100 schepen, gesteund door een breed gamma hulpuitrustingen, kan het bedrijf oplossingen bieden voor zelfs de meest complexe projecten.

DEME realiseerde in 2019 een omzet van 2,62 miljard euro. www.deme-group.com
 

Contactpersoon DEME:
Vicky Cosemans, Head of Communications DEME Group
cosemans.vicky@deme-group.com T: +32 496 588 645

We gebruiken cookies op onze website om technische mogelijkheden te ondersteunen om u de beste gebruikerservaring te bieden

We gebruiken ook analytische & reclamediensten. Voor opt-out klik voor meer informatie.