Smart technology & infrastructure for good

Multitechnieken

Intelligente technologische oplossingen en infrastructuur voor de mobiliteit van morgen.

Met VMA staat de CFE-groep aan de spits van industrialisatie 4.0. VMA is de referentie in België op gebied van intelligente technologische oplossingen voor de optimalisering van de energie-efficiëntie van gebouwen. Het is dan ook een eerste keus leverancier qua industriële automatisering en robotisering.

En er is ook MOBIX. Dat vervolledigt de multitechnische pool van de groep CFE en is actief in de spoorweg- en mobiliteitsinfrastructuursectoren van de toekomst. De divisie Rail biedt expertise op het vlak van bovenleiding, signalisatie en de aanleg van spoorwegen. Onze Utilities Divisie is voornamelijk gespecialiseerd in het plaatsen van openbare verlichting.

Ontdek onze projecten

Industrialisatie 4.0 projecten

Industrialisatie <strong>4.0</strong> projecten

Onze pijler "Multitechnieken" bestaat uit twee verschillende entiteiten, toonaangevende spelers in België en Polen.

Samen voor positieve verandering

Samen voor <strong>positieve verandering</strong>

De volgende generaties verdienen nieuwe helden. Ze verdienen hoop. Daarom verhogen we bij CFE onze ambitie: om de status quo uit te dagen en om alles wat niet duurzaam is in vraag te stellen en te veranderen. Maar wanneer je actief bent in sectoren die bepalen hoe onze wereld er morgen zal uitzien, heb je een verantwoordelijkheid voor de volgende generaties.

Onze geschiedenis

Blijf op de hoogte. Ontdek onze laatste projecten, artikels, rapporten en heldenjobs.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Cookies-instellingen