Alexander Hodac, nieuwe gedelegeerd bestuurder bij BPC en BPC Wallonie

De Raad van Bestuur van CFE Contracting meldt dat Alexander Hodac de functie van gedelegeerd bestuurder van BPC en BPC Wallonie opneemt alsook lid wordt van het Executief Comité van CFE Contracting en dit vanaf vanaf 2 september 2020.

Hij volgt hierin Frédéric Claes op, die voordien deze functies bekleedde. BPC en BPC Wallonie zijn een referentie voor grote bouwprojecten in de gebouwenmarkt in Brussel en Wallonië.

Alexander Hodac (39 jaar) is reeds 15 jaar actief in de vastgoedwereld. Na een loopbaan bij Deloitte Real Estate en als acquisitieverantwoordelijke bij de GVV Home Invest Belgium, werd Alexander gedelegeerd bestuurder bij de beursgenoteerde ontwikkelaar Immobel, een functie die hij tussen 2015 en 2019 bekleedde. Met succes heeft hij in deze rol de fusie met Allfin gerealiseerd, alsook de internationale groei van het bedrijf begeleid. Sindsdien was hij de CEO bij Fosbury & Sons.

« Ik voel me vereerd om BPC en de groep CFE te vervoegen, een bedrijf dat dankzij zijn toonaangevende projecten een belangrijke bijdrage levert aan het demografische, sociale en economische weefsel van ons land. De bouwsector is sinds enkele jaren in volle metamorfose en wordt vandaag geconfronteerd met economische onzekerheden naar aanleiding van COVID-19. Samen met het directieteam en de BPC teams zullen we een nieuwe duurzame strategie ontwikkelen om deze uitdagingen aan te gaan. »

De Raad van Bestuur dankt Frédéric Claes van harte voor de ontwikkeling die BPC, onder zijn hoede, realiseerde en wenst aan Alexander Hodac en zijn team veel succes.

Over CFE Contracting
CFE Contracting is een van de drie polen van de Belgische industriële groep CFE die bouw-, multitechnieken- en spooractiviteiten omvat in België, Luxemburg en Polen. De bedrijven BPC en BPC Wallonie maken deel uit van deze pool en zijn belangrijke spelers in de bouwsector. Ze bouwen en renoveren grootschalige constructies in Brussel en Wallonië voor de private en publieke markt zoals kantoor- en woongebouwen, winkelcentra, ziekenhuizen, hotels, industriële gebouwen, enz.

Voor meer informatie, gelieve contact te nemen met:
Piet Dejonghe
Gedelegeerd bestuurder CFE
Tel. +32 2 661 13 19
mail: piet_dejonghe@cfe.be

Raymund Trost
Voorzitter van het Executief Comité CFE Contracting
Tel. +32 2 661 13 09
mail: raymund_trost@cfe.be

Document
Deze site maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Cookies-instellingen