AVH en CFE bestuderen het samenbrengen van hun bouwactiviteiten

De raden van bestuur van Ackermans & van Haaren en CFE bestuderen het samenbrengen van de activiteiten van de groep Van Laere en CFE Contracting onder CFE.

De groep Van Laere, een toonaangevende algemene aannemer in België, realiseerde in 2016 een omzet van 195 miljoen euro. De groep is een 100% dochtervennootschap van Ackermans & van Haaren. De belangrijkste filialen van de groep Van Laere zijn Algemene Aannemingen Van Laere NV, Groupe Thiran SA en Arthur Vandendorpe NV.

Ondanks het feit dat deze transactie niet valt onder artikel 524 W.Venn., heeft de raad van bestuur van CFE op 23 juni 2017 toch beslist om een comité van onafhankelijke bestuurders op te richten. Dit comité is samengesteld uit Ciska Servais BVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Ciska Servais, Pas de Mots BVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Leen Geirnaerdt, en de heer Philippe Delusinne. Dit comité heeft als taak om de aard en de modaliteiten van deze transactie te beschrijven, om het voor- of nadeel voor CFE en haar aandeelhouders te beoordelen en om de financiële gevolgen te waarderen. Op basis hiervan zal de raad van bestuur van CFE haar finale beslissing nemen.

De transactie zou afgerond kunnen worden in de loop van het vierde kwartaal van 2017, na de uitvoering van een boekenonderzoek.

Voor meer informatie kunt u bij CFE contact opnemen met:
Renaud Bentégeat
Gedelegeerd Bestuurder
tel. +32 2 661 13 27
mobiel +32 497 514 445
rbentegeat@cfe.be

Fabien De Jonge
Financieel en Administratief Directeur
tel. +32 2 661 13 12
mobiel +32 497 514 406
fabien_de_jonge@cfe.be

Document
Deze site maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Cookies-instellingen