CFE : Nieuwe organisatie

De raad van bestuur van CFE heeft beslist om binnen CFE een pool Contracting op te richten, die alle activiteiten omtrent bouw, multitechnieken en spoorinfra zal groeperen. De activiteiten voor vastgoedontwikkeling zullen op dezelfde manier worden gebundeld, met BPI als moedermaatschappij.

Daarnaast heeft de raad van bestuur van CFE, met instemming van Renaud Bentégeat, beslist om Piet Dejonghe als tweede gedelegeerd bestuurder aan te stellen.

Renaud Bentégeat zal CFE naar de buitenwereld blijven vertegenwoordigen. Hij zal de opvolging van DEME, Rent-A-Port en de activiteiten voor vastgoedontwikkeling waarnemen alsook de activiteiten van CFE International leiden, zowel in Centraal-Europa, Afrika als Sri Lanka.

Piet Dejonghe zal verantwoordelijk zijn voor de pool Contracting. In dit kader zal hij een aantal transversale projecten leiden met het oog op de verbetering van de operationele uitmuntendheid van de Contracting activiteiten.

Piet Dejonghe is sinds 24 december 2013 bestuurder van CFE.

De raad van bestuur van CFE is overtuigd dat deze nieuwe organisatie CFE in staat zou moeten stellen haar rentabiliteit op duurzame wijze te verbeteren.

Piet Dejonghe (° 1966) is lid van het Executief Comité van Ackermans & van Haaren. Alvorens Ackermans & van Haaren te vervoegen in 1995, was hij advocaat bij Loeff Claeys Verbeke en consultant bij BCG. Piet Dejonghe behaalde een licentiaat Rechten (KU Leuven) en een MBA (INSEAD).

CFE is een industriële Belgische groep die actief is in 4 verschillende vakgebieden: Bagger- en maritieme werken, Contracting, Vastgoedontwikkeling en PPP-Concessies.

CFE is wereldwijd actief voornamelijk door haar activiteit Bagger- en maritieme werken, die wordt uitgevoerd door haar 100%-dochter DEME, één van de wereldleiders inzake baggerwerken. CFE is een op Euronext Brussels genoteerde groep waarvan Ackermans & van Haaren 60,40% van het kapitaal bezit.
Dit persbericht is beschikbaar op onze website www.cfe.be.

Opmerking aan de redactie:
Voor meer informatie kunt u bij CFE contact opnemen met:
Renaud Bentégeat
Gedelegeerd bestuurder
tel. +32 2 661 13 2
mobiel +32 497 514 445
rbentegeat@cfe.be

Fabien De Jonge
Financieel en administratief directeur
tel. +32 2 661 13 12
mobiel +32 497 514 406
fabien_de_jonge@cfe.be

Document
Deze site maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Cookies-instellingen