Eerste houten kantoorgebouw in het Groothertogdom

Nieuwe zetel van Bâloise Assurances Luxembourg

Vastgoedontwikkelaars IKO Real Estate en BPI Real Estate werken samen aan het project voor de nieuwe zetel van Bâloise Assurances Luxembourg in Leudelange. Wooden wordt het eerste houten kantoorgebouw in Luxemburg en het tweede administratieve gebouw van het land dat over een WELL Building Standard®certificaat zal beschikken. De oplevering is gepland voor het tweede kwartaal van 2022.

Over BPI Real Estate
BPI Real Estate is een vastgoedontwikkelaar met hoge toegevoegde waarde die in België, Polen en Luxemburg aanwezig is. Met de knowhow die het de voorbije 30 jaar verwierf, is BPI Real Estate voornamelijk actief op het vlak van residentieel vastgoed en vastgoed voor kantoren, handelszaken en diensten.

Door van bij de start van zijn projecten rekening te houden met energetische, maatschappelijke, bouwtechnische en technologische aspecten, slaagt BPI erin om een vernieuwende en milieubewuste vorm van stedenbouw te ontwikkelen, waardoor een aangename en harmonieuze leefomgeving kan worden gebouwd.

BPI maakt deel uit van CFE, een in 1880 opgerichte Belgische industriële groep met activiteiten op drie verschillende vakgebieden. De activiteiten van de pool ‘Baggerwerken, Milieu, Offshore en Infra’ worden uitgevoerd door DEME. De pool ‘Contracting’ omvat de activiteiten bouw, multitechnieken en spoor in België, Luxemburg, Polen en Tunesië. Tot de pool ‘Vastgoedontwikkeling’ tot slot behoren de vastgoedprojecten die BPI ontwikkelt. De groep CFE telt momenteel meer dan 7000 werknemers en is aanwezig op alle continenten. CFE, dat op de Brusselse Euronext-beurs genoteerd staat, is voor 60,85 % in handen van Ackermans & van Haaren.

Voor meer informatie, zie www.bpi-realestate.com

Document
Deze site maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Cookies-instellingen