Waarom investeren in CFE ?

Er zijn talloze redenen om te investeren in de groep CFE.

Met haar gediversifieerde structuur is de groep CFE wereldleider in offshore wind en waterbouwkunde, behoort het tot de grootste bouwbedrijven actief in België, Luxemburg en Polen, en ontwerpt het al meer dan 30 jaar duurzame vastgoedprojecten die voldoen aan de laatste technologische en ecologische eisen. Al die activiteiten worden uitgevoerd volgens een duurzame en innovatieve visie. CFE geeft zin, verbindt en brengt samenhang en mobiliteit tot stand. Met meer dan 140 jaar aan geschiedenis, waarvan al ruim 100 jaar beursgenoteerd, is de groep CFE bovendien een standvastige en ervaren organisatie. Die betrouwbaar en kredietwaardig is.

Duurzaam investeren
De groep CFE is actief in heel diverse sectoren die perspectieven bieden, zoals de bouw, infrastructuren zowel op zee als op het land, milieuprojecten en mobiliteit. Al van bij het prille begin slaagde de groep erin een reputatie op te bouwen als vooraanstaande speler, als pionier. En dat dankzij operationele uitmuntendheid, de wil om te innoveren en de zin voor maatschappelijk verantwoord ondernemen die zich vertaalt in een duidelijk engagement voor het milieu.

In CFE investeren, is duurzaam investeren. Onze strategie is gestoeld op de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG) opgericht door de Verenigde Naties. Door vastberaden vast te houden aan die visie, door te innoveren en te digitaliseren, door mobiliteit te faciliteren, maken we onze duurzame ambities waar. Zo ontwikkelen we als groep de toekomst van morgen.

Betrouwbaar en kredietwaardig
Deze kerncijfers voor het boekjaar 2020 tonen de goede financiële gezondheid aan van de groep CFE:


Omzet

HY 2021

1.629,9

miljoen euro


Nettoresultaat

HY 2021

42,6

miljoen euro


Eigen vermogen

HY 2021

1.819,8

miljoen euro


Orderboek

HY 2021

6.262,2

miljoen euro


Medewerkers

 

8.226

Meer weten over
onze financiële
resultaten ?


Persberichten & presentaties

 

Wenst u onze laatste jaarverslagen & halfjaarverslagen te consulteren ?

 

Jaarverslagen & halfjaarverslagen
 

We gebruiken cookies op onze website om technische mogelijkheden te ondersteunen om u de beste gebruikerservaring te bieden

We gebruiken ook analytische & reclamediensten. Voor opt-out klik voor meer informatie.