Wie zijn we ?

De groep CFE is actief op het gebied van waterbouwkunde, contracting en vastgoedontwikkeling. 

 

De groep CFE bouwt aan de toekomst op basis van drie activiteitspolen: baggerwerken, offshore, milieu en infra via DEME, de activiteiten bouw, multitechnieken, rail & utilities via CFE Contracting en vastgoedontwikkeling via BPI Real Estate. Deze drie entiteiten met duidelijk afgebakende activiteiten hebben hun eigen filosofie, maar vinden elkaar in een gemeenschappelijke visie over maatschappelijke waarden en uitmuntendheid.

Deme


DEME


Met een vloot van meer dan honderd schepen is DEME een internationale leider in de waterbouwkunde. Haar vier activiteitenlijnen – baggerwerken, offshore, milieu en infrastructuur – beantwoorden aan de essentiële behoeften van onze samenleving en onze planeet. Door steeds meer innoverende oplossingen aan te bieden, legt DEME de basis voor een duurzame toekomst.
.

ONTDEK DE WEBSITE VAN DEME

 

 

CFE contracting Gare Maritime Brussels


CFE CONTRACTING


In het hart van onze steden transformeert CFE Contracting onze leefomgeving en bouwt het de onmisbare infrastructuur voor ons dagelijkse leven. Bouw, multitechnieken en rail & utilities zijn de drie pijlers van deze activiteit, die de uitdagingen van onze tijd aangaan in het dubbele teken van duurzaamheid en innovatie. Toekomstprojecten voor een wereld die onophoudelijk evolueert.

CFE Contracting bestaat uit de bedrijven : Arthur Vandendorpe, BPC,  BPC Wallonie, CFE Polska, CLE, Laminated Timber Solutions, MBG, Van Laere , Wood Shapers, VMA (multitechnieken), Mobix (rail & utilities) en Benelmat (werfassistentie).

ONTDEK DE WEBSITE VAN CFE CONTRACTING

 

BPI Erasmus Garden Brussels


BPI REAL ESTATE


Projecten ontwikkelen die de steden van morgen gestalte zullen geven, nieuwe samenlevingsvormen uitdenken, de ruimten voor het samenwonen van de toekomst verbeelden ... Met haar vastgoedontwikkeling positioneert BPI Real Estate zich als een belangrijke speler van verandering en verdedigt ze fundamentele waarden: duurzaamheid, een hoge architecturale kwaliteit, eerbied voor het milieu en maatschappelijk engagement. BPI Real Estate is actief in België, Luxemburg en Polen.
 

ONTDEK DE WEBSITE VAN BPI REAL ESTATE

 

 

Wij zijn actoren van verandering. 
We geven zin, we verbinden en brengen samenhang en mobiliteit tot stand. De toekomst uitdenken terwijl we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid ten volle opnemen en onze positieve impact maximaliseren. Gebouwen, infrastructuur zowel op zee als op land, milieuprojecten, mobiliteit ... De groep CFE is in het hart van heel de maatschappij aanwezig met projecten die heel vaak het dagelijkse leven van duizenden mensen transformeren en verbeteren. Deze essentiële rol is ondenkbaar zonder een scherp besef van maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid.

We gebruiken cookies op onze website om technische mogelijkheden te ondersteunen om u de beste gebruikerservaring te bieden

We gebruiken ook analytische & reclamediensten. Voor opt-out klik voor meer informatie.