Offer innovative solutions

Continue zoektocht naar innovatieve oplossingen

De groep CFE dankt haar successen in grote mate aan de toepassing van efficiënte processen en het gebruik van aangepaste technologieën. De operationele uitmuntendheid van alle entiteiten vertrekt van een voortdurend zoeken naar innoverende oplossingen, zowel voor het dagelijkse beheer van de administratieve procedures of de relaties met de verschillende partners, als voor de ontwikkeling van technologieën die onze manier van leven ingrijpend kunnen veranderen.

Digitale ontwikkeling

De constante en snelle evolutie van de digitale omgeving en de nieuwe technologieën verplicht ons om ons aan te passen. Computergeassisteerde systemen, geconnecteerde tools, specifieke toepassingen, virtuele realiteit, het Internet of Things, digitale modelvorming ... Het zijn oplossingen die nu al deel uitmaken van het DNA van de groep CFE. De ontwikkeling van vormen van synergie tussen de entiteiten, die door de digitalisering wordt bevorderd, is een bijkomende troef voor deze weg naar de toekomst.

Grote en kleine innovaties

Innoveren gaat verder dan digitaliseren. Wanneer we mogelijkheden zien om onszelf als groep te verbeteren of te verduurzamen, zullen we die kansen grijpen. Denken we maar aan vernieuwende projecten en toepassingen die we uitrolden zoals het aanbieden van geïntegreerde oplossingen voor gebouwen op energieprestatiegebied-, houtbouw,  nieuwe 3D-software bij automatiseringsprocessen, of het onderzoek naar oplossingen voor de import van hernieuwbare energie zoals waterstof-. Revolutionaire innovaties gaan we niet uit de weg, maar we zijn ervan overtuigd dat de kleine dagelijkse handelingen minstens even belangrijk zijn. Zo maken we allemaal samen het verschil.

Ontdek hoe CFE innovatieve oplossingen biedt

Ontdek hoe de groep CFE inzet op gewaarborgde energieprestaties.

Ontdek hoe wij concepten als LEAN en BIM dagelijks toepassen